Besplatno testiranje SKIN proizvoda

Provodimo puno vremena razmišljajući o tome što unosimo u svoje tijelo, a da pri tome ne mislimo na svoju kožu. Za to smo se mi pobrinuli za sjaj Vaše kože! Tijekom 5. mjeseca samo u Spa Centar Lavandula za Vas donosimo besplatno testiranje SKIN proizvoda! Promocija proizvoda odvijat će se četvrtkom od 18 – 19 sati!

Kreme s više od 15 vitamina i ljekovitih biljki njeguju Vašu kožu. One čiste, umiruju i osvježavaju, a pogodne su i za cijelu obitelj.

Prodaja proizvoda nije moguće, već isključivo samo testiranje!

Kako biste pristupili besplatnom testiranju, potrebno je da svoj dolazak prethodno najavite. Prijaviti se mogu sve zainteresirane osobe iz bilo kojega grada ili regije. Ako ste zainteresirani za testiranje SKIN proizvoda, molimo da se obavezno prijavite na sljedećem linku! Prijavu možete popuniti tako da dodate svoj komentar u svaku pojedinu ćeliju (posebno za Vaše ime i prezime, broj telefona i mail adresu)!

Traži se osoba za promociju zdravih navika!

Kreativan/na si i ambiciozan/na osoba. Voliš se zdravo hraniti i zdravo živjeti? Tražimo baš tebe 😊 Nudimo ti priliku da dodatno zaradiš. Ako si se pronašla u ovom postu za tebe imamo odličnu ponudu 😊
Prijaviti se mogu sve zainteresirane osobe iz bilo kojega grada ili regije. Spa Centar Lavandula traži osobu za promociju zdravih navika!
Za dodatne informacije javi se na broj 099 264 2937!Meri Antonić u Spa Centar Lavandula

Drage dame, izuzetna nam je čast najaviti dolazak Meri Antonić u Spa Centar Lavandula. Meri svoje dugogodišnje poslovanje gradi na sređivanju obrva, koristeći se tako japanskom metodom iscrtavanja obrva. Svoje poslovanje razvija i u drugim područjima (Phi Brows Artist (microblading), Phi Contour Artist (permanent make up), Award winning lash artist, International Lash Judge).

Zablistajte kao nikada do sad! Daje svojim obrvama novi sjaj i svježinu! Prepustite se u ruke naše drage Meri 😊

Ako ste zainteresirani za tretman, molimo Vas da se prijavite na broj: 099/ 264-2937!

Dan žena u Spa centar Lavandula

Dan žena je poseban dan za svaku ženu, majku i kraljicu! Provedite nezaboravan Dan žena u romantičnom ambijentu koji je za Vas pripremila Spa centar Lavandula!

Za Vas smo, dragi naši, pripremili poklon bonove jer to je ipak najbolji i najoriginalniji poklon kojeg možete dati svojoj ženi za svu brigu i ljubav koju Vam daje, svojoj majci za neprestanu ljubav koju Vam pruža, svojoj prijateljici za trenutke u kojima je bila uz Vas!

Sjećanje na taj savršen dan s dragom osobom neće možda riješiti sve Vaše privatne i poslovne probleme, ali ono će ih učiniti lakšima i boljima. Briga za drugu osobu često se zaboravlja, ali mi Vas želimo podsjetiti kako barem na ovaj dan možete svojoj dragoj osobi pružati da se osjeća opušteno i mirno. Spa centar Lavandula, dana 05. ožujka Vas stavlja na prvo mjesto i posvećuje se samo Vašim potrebama i željama! Želimo Vam da se na trenutak posvetite same sebi i vratite svoj prekrasan osmijeh na lica!

Pozivamo sve drage žene da dođu u Spa centar Lavandula, rezerviraju svoj termin, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi!

Zato jer mi znamo da Vi to zaslužujete!

Savjetovanje – Snaga biljke i prevencija bolesti u svakodnevnom životu –

Pozivamo Vas na savjetovanje “Snaga biljke i prevencija bolesti u svakodnevnom životu” koje će se održati u Spa centar Lavandula dana 21. veljače 2019. godine s početkom u 18 sati. Zbog ograničenih broja mjesta, molimo Vas da najavite svoj dolazak na broj telefona 042/212-289. Za ovo savjetovanje ostalo je još samo 5 slobodnih mjesta.

Aromaterapija, dio fitoterapije, kontrolirano je korištenje eteričnih ulja i esencija u svrhu očuvanja zdravlja duha, tijela i uma, te liječenja i prevencija bolesti.

Pojam “aromaterapija” uveo je francuski kemičar Rene Maurice Gattefosse davne 1920. godine, kada je napisao prvu tezu o aromaterapiji i to nakon što je uspješno zaliječio tešku opekotinu na ruci nastalu uslijed eksplozije kemikalija u laboratoriju. Naime, on je opečenu ruku uronio u posudu s lavandinim uljem. Nakon što se brzo i uspješno oporavio, zainteresirao se za djelovanje eteričnih ulja i tako je nastala moderna aromaterapija.

Potičemo Vas da dođete na savjetovanje i saznate puno novih stvari o aromaterapiji. Radujemo se Vašem dolasku!

Ekskluzivna SKEYNDOR kozmetika od sada i kod nas

Lavandula otvara vrata ekskluzivnoj kozmetici koja svoje djelovanje okrunjuje s preko 50 godina rada na tržištu. Djelotvorne i jedinstvene formule krema baziraju se na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka dobivenih iz biljaka morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji pomoću nanosfer tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu.

SKEYNDOR proizvodi omogućit će pomlađivanje kože s trenutno vidljivim i dugotrajnim efektom.


Ekskluzivna SKEYNDOR kozmetika za lice

Dovedi frendicu i iskoristi jedinstveni tretman s Vitaminom C SKYNDOR kozmetike za samo 150,00 kn po osobi! Redovna cijena tretmana je 250,00 kn.

Dolazak kiropraktičara u Spa centar Lavandula

Imate bolna leđa? Budite se nenaspavani i umorni? Izbjegnite umor, izbjegnite bolna leđa! Za Vas kao i tijekom ovih mjeseci dolazi kiropraktičar Željko Rosić. Dođite u Spa centar Lavandula u petak, dana 25. siječnja 2019. godine od 17.00 do 19.00 sati. Očekujemo Vas u što većem broju!

Read More Dolazak kiropraktičara u Spa centar Lavandula