Mikrodermoabrazija

AKCIJA!!

Želite zdravu i njegovanju kožu i vratiti joj izgled pun života?

Kod nas možete obaviti tretman mikrodermoabrazije te osvježiti i regenerirati svoju kožu, a samim time povratiti joj odmoran i svjež izgled.

Dogovorite svoj termin već danas, a oni koji podijele ovu objavu, uz mikrodermoabraziju dobivate gratis čišćenje lica!

Akcija vrijedi do kraja 11. mjeseca.

Što je mikrodermoabrazija?

Postoji mnogo načina putem kojima se koža može uljepšati. Jedan od dugo primjenjivanih postupaka je mikrodermoabrazija.

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i “ljuštenje” odumrlih stanica (dubinski piling kože). Potiče stvaranje novih stanica te kolagena. Postupak se sastoji od nježnog pilinga površinskih slojeva kože uz pomoć abrazije i sukcije, a doprinosi obnavljanju i pomlađivanju kože. Primjenjuje se kako bi se regenerirala koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitnije linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.

Prije i nakon tretmana

Postupak je ugodan i potpuno bezbolan, ne izaziva iritacije ili osjećaj bilo kakve nelagode.

Mikrodermoabrazija je pogodna za sve dobi, a tretman mogu obaviti osobe od 12 do 65 godina. Može se obavljati jednom tjedno do jednom mjesečno, ovisno o koži i razlogu odabira tretmana. Najčešće je potrebno između 6 do 12 tretmana kako bi se vidio puni učinak. Preporučuje se ovaj tretman raditi tijekom zime i proljeća kako bi se koža osvježila. U ljetnim mjesecima treba paziti na izlaganje suncu par dana nakon tretmana uz obavezno nanošenje krema s visokim zaštitnim faktorom.

Razlikujemo kristalnu mikrodermoabraziju, dijamantnu mikrodermoabraziju i hidro mikrodermoabraziju.

Tretmani mikrodermoabrazije koži daju zdrav i mladenački izgled

Tretmani mikrodermoabrazije će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.

lavandula

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva i analize prometa. Daljnjim korištenjem ove web stranice prihvaćate korištenje kolačića.
Prihvati