Usluge

Trepavice

Ekstenzije trepavica

Uzbudljiva su usluga u našem centru koja daje luxuzan izgled… toliko su prirodne da nitko neće vidjeti razliku. Imaju prirodnu zaobljenost tako da više neće biti nužno koristiti uvijače za trepavice. Ekstenzije dolaze u različitim debljinama, bojama i dužinama te postižu prekrasno miješanje s vašim vlastitim trepavicama. Prirodni osjećaj ­ kad se profesionalno i pažljivo ugrađuju ove lagane trepavice pružaju osjećaj kao da su Vaše prirodno. Prirodno nošenje ­savršene su za dnevnu upotrebu i za aktivan stil života. Možete se tuširati, plivati, odlaziti u saunu ili spavati bez brige zato što su ekstenzije vodootporne i trajne. Možete uživati u dužim i ljepšim trepavicama 24 sata na dan i to tjednima bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom

Nokti

  • Gelirani nokti
  • Produljivanje noktiju
  • Dopuna noktiju
  • Trajni lak

Od davnina je poznato, da su ruke odraz nas samih, jer su osim lica neprestano izložene pogledima, ali i različitim naporima i svim vremenskim uvjetima. Naša koža i nokti neprestano se troše, a ljudi često zanemaruju njihovu njegu. Nudimo Vam najbolju kozmetiku za ruke i nokte pomoću koje će oni zablistati. Ukoliko imate slabe nokte koji su podložni pucanju i listanju, tada je geliranje noktiju pravi izbor za Vas.

Nove obavijesti

Galerija

Kontaktirajte nas

Kontakt podaci

Kolodvorska 4
42 000 Varaždin

095 509 9155

Radno vrijeme

PON 08:00-16:00
UTO 12:00-20:00
SRI 12:00-20:00
ČET 08:00-16:00
PET 12:00-20:00
SUB 08:00-13:00

Pošaljite nam poruku

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva i analize prometa. Daljnjim korištenjem ove web stranice prihvaćate korištenje kolačića.
Prihvati